ViPEDU – Târg educațional virtual

4 aprilie 2023 - 5 aprilie 2023

Vezi ce evenimente pregătim

Experiența educațională oferită de Universitatea Politehnica Timișoara merită cunoscută de viitorii studenți, încă de pe băncile liceului. Evenimentele noastre sunt deschise elevilor, studenților, părinților, cadrelor didactice, tuturor carelor vor să afle mai multe informații despre oportunitățile oferite.

Încarc Evenimente
ViPEDU
Târg educațional virtual
4 aprilie 2023 - 5 aprilie 2023
  • Acest eveniment a trecut.

Călătorește Virtual în lumea Politehnicii: 10 facultăți, 24 de domenii de licență și 57 de specializări așteaptă să fie descoperite la ViP EDU. Târgul se adresează tuturor persoanelor (elevi, părinți, cadre didactice, etc.) dornice să afle informații cu privire la oferta educațională a UPT, dar și numeroasele oportunități de care se bucură un viitor student UPT.
Vizitatorii vor putea explora standurile facultăților și vor putea discuta live cu reprezentanții fiecărei facultăți. Mai mult, vor avea loc întâlniri live prin platforma Zoom și live pe Facebook cu reprezentații fiecărei facultăți. La finalul fiecărei prezentări, participanții vor avea ocazia de a discuta și de a pune întrebări reprezentaților.